Utbildning

Utbildning till DuoCoach


För dig som har en grundutbildning inom coaching, psykoterapi eller beteendevetenskap arrangerar vi två gånger per år en vidareutbildning i DuoCoaching. Den ger dig en välbeprövad metodik och konkreta verktyg för att professionellt arbeta med DuoCoaching. Utbildningen är ackrediterad av ICF och berättigar till 20 CCE-poäng som kan användas vid certifiering eller omcertifiering.

Utbildningen kan även kombineras med en separat certifiering som användare av DISC för individ-, samarbets- och grupprofiler. Läs mer om den utbildningen här.


Nästa DuoCoach-utbildning

Den 8-9 oktober 2020 genomförs nästa DuoCoach-utbildning i Göteborg om Folkhälsomyndigheten tillåter.

Annars kommer den att genomföras som interaktiv distansutbildning. Det betyder att utbildningen genomförs via dator och/eller telefon där kursledningen är med "live" under hela utbildningstiden. Det du behöver är tillgång till en internetuppkopplad dator eller telefon under utbildningsdagarna.


Ladda ner inbjudan här!

DuoCoaching är min första svenska metodbaserade coachingutbildning.

Utöver DuoCoach-färdigheterna som jag har fått lära mig, har det varit värdefullt att i Ulrik ha en skicklig svensk utbildare.

Språket, övningarna och de olika perspektiv som vi har arbetat

med har tillfört mig ny energi och ny spänst i all coaching som jag utövar.”

-Karin Aspegren, KA Development

Anmälningsprocess

Vi vill att du får rätt utbildning för det du vill utveckla och använda kunskaperna till och säkerställer detta genom en antagningsintervju. Varje deltagare genomgår inför utbildningen en antagningsintervju för att säkerställa lämplig bakgrund, förväntning och motivation.

Skicka en intresseanmälan via formuläret nedan!

 
 
 
 

Copyright PDCF © All Rights Reserved