Duocoacher i Östra Sverige


Skapar snabbt och kostnadseffektivt

fungerande samarbeten mellan professionella människor

Här presenteras certifierade DuoCoacher i Östra Sverige


Monika Keiller är en coach och entreprenör som har jobbat med försäljning och människor i över 30 år. En av hennes styrkor är förmågan att se människan och utveckla affärs- och kundnyttan.

Hennes kontaktuppgifter är: 

monika.keiller@duocoaching.se / 0708-94 74 71

http://www.hampsanket.se/

Ava Pettersson är certifierad användare av DISC och diplomerad coach enligt ICF. Hon är medförfattare till boken: ”Framgångsrikt Ungdomsledarskap. Ava har lång erfarenhet som förskollärare, konsulent och pedagogisk säljare och är baserad i Stockholm.

Hennes kontaktuppgifter är: ava.pettersson@duocoaching.se

Björn Pettersson är en erfaren certifierad ICF-coach och certifierad utbildare inom Extended DISC. I sin roll som coach har han en orubblig tro på varje människas fantastiska utvecklingspotential. Björn vill inspirera till att hitta var och ens  inre drivkraft och kreativitet och hans bas är Stockholm.

Hans kontaktuppgifter är: bjorn.pettersson@duocoaching.se / 0707-509522

Elisabeth Norrby är professionell coach (ICF ACC) och organisationskonsult inom statlig och privat sektor, med bas i Stockholm. Elisabeth är jurist i botten och förenar struktur med mjuka frågor i coaching, handledning och utbildning av chefer/ledare och medarbetare. Hennes fokus är självinsikt och samarbetsförmåga.

Hennes kontaktuppgifter är: elisabeth.norrby@duocoaching.se / 070 567 04 35

http://www.insightforsuccess.se

Stockholm